Om os

Vision
Vores vision er at bygge et fundament som sørger for trygge rammer for den enkelte e-sportsudøver, og samtidigt giver vækst i udvikling. Derudover vil vi skabe et brand som familier og unge kan være inde over, så det sociale fundament også får vækst. Vi vil gerne hjælpe den individuelle med at blive den bedste version af sig selv.


Mission
Vores tilgangsform, som sørger for at vores vision sker, er baseret på pædagogiske værdier, samt ihærdigt fodarbejde.
Vi prøver så vidt muligt at brande os til den enkelte spiller, og giver dem forståelse for hvordan e-sports verdenen fungerer. På den måde opruster vi de unge og forbedre deres niveau, og giver dem viden som kan forberede dem på fremtiden og alt der medfølger.Værdier
Vores værdier, bygger på pædagogisk faglighed. En faglighed der er med til at gøre vores medlemmer klar over deres egen måde at se sig selv på og hvordan de kan præge deres holdkammerater og miljøet i MultiHunters. Dermed skaber vi, i samarbejde med vores medlemmer, de bedst mulige betingelser for at etablere sig som en seriøs e-sportsudøver og en god kammerat.


Personlig udvikling har en stor betydning for os i staben. Vi sætter en stor dyd i at du trives og føler at du bliver set og hørt hos os. Med vores baggrund og faglighed, kan vi give dig mulighed for et afsæt til nye udfordringer. Både hos os, men også hvis e-sports tilværelsen skulle bringe dig andre steder hen.

Staff

EJER

Daglig ledelse

Personale

Casters